• Bali- 13 dana čarolije

 • alt

BALI - čudesno putovanje prepuno doživljaja

TOP destinacija u jugoističnoj Aziji privlači mnoštvo turista iz cijeloga svijeta svojim plažama, rižinim poljima, vrhunskim ugostiteljstvom, autentičnom kulturom i srdačnim osmijesima…Idealna kombinacija uživanja i odmora, sa predivnim hramovima, prirodom i čudesnim mjestima vođenim našim suradnikom Komangom, vrhunskim vodičem i pratiteljem malih i većih grupa, te mogućnosti individualnih ( obiteljskih) putovanja…Mogućnost korekcije programa i boravka prema željama…

2.290,00 €
(17.255,00 kn)
broj dana
13 dana
broj dana
 • 4.-16.4.2024
 • 4-16.5.2024
Zanima Vas? KONTAKTIRAJTE NAS

Plan putovanja

Ova ekskluzivna tura nam nudi priliku doći u kontakt sa lokalnim ljudima i doživjeti mnogobrojna iskustva koja ćemo pamtiti cijeli život. Program završava  odmorom na filmski proslavljenim plažama južnog Balija, zatim nas vodi u kraljevski grad Ubud, skriven u prašumi  u centralnom dijelu otoka. Otok ima 14000 hramova. Bali je sjedište duhovne energije i mnogi turisti dolaze kako bi iscijelili duh i tijelo.  Popet ćemo se na planinu Batur, hodati pored vodopada te posjetiti ekološku plantažu kave.  Za gurmane uključili smo iskustvo objedovanja u proslavljenim restoranima na čudesnim lokacijama, a tijekom putovanja uključili smo dosta vremena za shoping, odmor i kupanje na predivnim plažama. Iskustvo kružnog putovanja koje ćete pamtiti cijeli život.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: Okupljanje putnika u zračnoj luci ” Dr. Franjo Tuđman”i prema redu letenja polazak za Dohu ( Dubai) te transfer na let za Bali.

2.DAN : Dolazak u zračnu luku Dempasar ( Bali) gdje nas dočekuje naš domaćin i pratitelj na cijelom putovanju, te transfer u Seminyak. Seiminyak je  predivno mjesto na plaži na južnom kraju Balija u Indoneziji, s mnogo luksuznih hotela, vila i kupališta, ekskluzivnih trgovina i restorana. Elegantni barovi sa predivnim prizorima zalaska sunca nižu se plažama Seminyak i Petitenget, pješčanim plažama gdje imamo smještaj u našem hotelu ( Harris hotel ili sličan). Šetnja, druženje..noćenje

3 DAN: Nakon doručka cijeli dan slobodan za sunčanje, kupanje, druženje, šetnju te vodene aktivnosti. Plaže i bazeni pružiti će vam potupni užitak…Grupno možemo u obilazak predivnih plaža, zajednički ručak i slično…noćenje u hotelu.

4. DAN: Nakon doručka krećemo u organizirani obilazak zapadnog Balija: Hram Taman ayun, Hram Ulun danu Beratan, vodopad Tibumana,  ručak u lokalnom restoranu, zatim obilazak predivnih Jati luwih rižine terase…povratak u hotel i noćenje

5 DAN:  Nakon doručka organizirano krećemo u obilazak južnoj Balija: Nusa dua- vodeni cvijet, Padang predivna plaža, plaža Balangan, Hram Uluwatu, kečak i ples sa vatrom…ručak na putu u lokalnom restoranu te po završetku obilaska povratak u hotel i noćenje.

6. DAN: Nakon doručka cijeli dan slobodan za odmor, aktivnosti na vodi, kupanje, sunčanje i šetnje…noćenje ( mogućnost fakultativnog izleta ATV plus rafting sa ručkom  ili  trekking na planinu Batur i toplo proljeće…uz doplatu). noćenje

7. DAN: Nakon doručka napuštamo Seminyak i  krećemo prema Ubudu, glavnom gradu Balija. Dolazimo u hotel ( Petiwi hotel Bisma 2 ili sličan…) te nakon smještaja odlazimo na Barong i Keris plesove, posjećujemo staru gradsku kuću i šumu majmuna, tržnicu umjetnica te palaču Ubud. Ručak u lokalnom restoranu te nakon programa povratak u hotel i slobodno vrijeme. noćenje.

8 DAN: Nakon doručka  odlazak na: Meluikat ritual- ceremonija čišćenja duha i tijela, vulkan i jezero Batur ( ručak na putu), branje kokosa, obilazak plantaže kave i povratak u hotel i noćenje.

9 DAN; Nakon doručka organizirani obilazak Ubuda, Elephant cafe, Vodolad Artolampo, Hram Gunung Kawi, ručak na putu, te vodopad Tegenungam. Povratak u hotel i noćenje.

10. DAN: Nakon doručka krećemo u obilazak istočnog Balija: Vrata raja, čudesna građevina koja oduzima dah , Tirtha gangga- predivno svetište na jezeru, Tukad cepung- čudesan vodopad…ručak na putu te povratak u hotel i slobodno vrijeme. Noćenje.

11 DAN: Nakon doručka odlazak za cjelodnevni izlet na otok Nusa Penida ( na ovom otoku su najljepša mjesta na Baliju)…povratak  u hotel.

12 DAN:  Nakon doručka, odmor te pripreme za povratak, kupanje i odmor te polazak u zračnu luku prema redu letenja.

13 DAN: Povratak u Zagrebačku zračnu luku prema redu letenja i završetak našega putovanja.

 

CIJENA PUTOVANJA: 2290,00  eura

 

U CIJENU JE UKLJUČENO:

 •  povratne avio karte sa svim davanjima
 • noćenja u navedenim hotelima sa doručkom
 • ručak koji je naveden u programu
 • svi prijevozi i transferi na otoku
 • pratitelj grupe
 • sve ulaznice na svim destinacijama i svi izleti navedeni u programu
 • voda

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

 • obroci koji nisu navedeni u programu ( restorani su vrlo povoljni kao i ulična hrana te voće…)
 • piće
 • osobni troškovi na putu
 • napojnice ( 100 eura po osobi) za cijelo putovanje za vodiče, vozače, nosače…
 • putno i zdravstveno osiguranje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uvjeti putovanja

GREEN PLANET  d.o.o. turistička agencija, sjedište: Š. Petefija 206b, OSIJEK,  OIB: 66557748633 , MB: 2423898, ID-kod:HR-AB-31-080727887

1. Sadržaj aranžmana: Organizator putovanja  Green planet  d.o.o. (u daljnjem tekstu Green planet ) jamči provedbu programa prema planu i programu aranžmana koji on organizira i koji ste primili. Sadržaj aranžmana organizator će ostvariti u potpunosti osim u slučaju izuzetnih okolnosti (rat, nemiri, štrajkovi, terorističke akcije, sanitarni poremećaji, elementarne nepogode, intervencije nadležnih vlasti i sl koje su izvan mogućnosti utjecaja Green Planet travel).

2. Rezervacije i plaćanje: Prijave za putovanje primaju se u agenciji Green planet . Prilikom prijave, za potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 20% cijene aranžmana (ukoliko u programu nije navedeno drugačije), te ostatak iznosa uplaćuje se najkasnije 21 dan prije početka putovanja ili se osigurava dokumentacija za nespornu naplatu ukupne cijene do ugovorenog roka plaćanja, osim za jednodnevne izlete kada je plaćanje isključivo jednokratno. Za individualne rezervacije kao i za sve rezervacije “na upit” (kada za pojedini aranžman u trenutku prijave putnika za određeno putovanje nema mjesta ali ih je Green planet  u mogućnosti osigurati dodatno). U slučaju uplaćenog i potvrđenog aranžmana, svaka promjena datuma i korisnika putovanja plaća se prema važećim cjenicima usluga i pravilima kompanija.

3. Sadržaj i cijena aranžmana: Sadržaj aranžmana, odnosno cijena aranžmana uključuje sve što je organizator putovanja naveo u programu putovanja osim fakultativnih izleta koji nisu uključeni u cijenu aranžmana. Navedene cijene u cjeniku i programima vrijede za plaćanje gotovinom. Ukoliko se stranka odluči plaćati karticom, cijena se uvećava. Ove se usluge trebaju zatražiti prilikom prijave i doplaćuju se na cijenu aranžmana. Fakultativne i posebne usluge koje putnik zatraži tijekom trajanja putovanja plaćaju se turističkom pratitelju ili predstavniku organizatora putovanja u valuti zemlje u kojoj se usluga pruža. Cijene aranžmana objavljene su u kunama, a izračunate su prema cijenama usluga u referentnim valutama po prodajnom tečaju poslovne banke organizatora putovanja na određeni dan. Green planet  može, najkasnije 20 dana prije početka putovanja, zahtijevati povećanje ugovorene cijene ako je nakon sklapanja ugovora došlo do promjene valutnih tečajeva ili do promjene u tarifama prijevoznika ili hotelijera, uključujući povećanje troškova goriva ili povećanje pristojbi i to isključivo u pismenom obliku. Putnik se obvezuje prihvatiti povećanje ugovorene cijene do 10%. Ukoliko dođe do povećanja ugovorene cijene u iznosu većem od 10% putnik ima pravo odustati od aranžmana, s tim da je to dužan pismenim putem priopćiti Green planet  u roku od 2 dana od primljene obavijesti. U slučaju odustanka od aranžmana putnik nema pravo na nadoknadu štete. Ako putnik svoj odustanak ne dostavi Green planet  u pismenom obliku i u navedenom roku, smatra se da je suglasan s promjenom cijene.

4. Kategorizacija i opis usluga: Ponuđeni smještajni objekti, restorani, prijevozna sredstva i dr. opisani su prema službenoj kategorizaciji u vrijeme izdavanja programa i podložni su nadzoru mjesnih turističkih organizacija. Kategorizacije nisu iste u različitim destinacijama i stoga nisu usporedive, stoga organizator nije odgovoran ako dođe do promjene kategorizacije.

5. Otkazivanje putovanja od strane Green planet  ili promjena programa: Ako nastupe izvanredne okolnosti koje se ne mogu predvidjeti, izbjeći ili ukloniti organizator putovanja ima pravo izmijeniti program. Smještaj koji je ugovoren može se zamijeniti samo sa smještajem u objektu iste ili više kategorije. Ukoliko se ne prijavi potreban broj putnika predviđen za određeni aranžman organizator može također otkazati aranžman. Organizator putovanja dužan je obavijestiti putnike o otkazu putovanja najmanje 5 dana prije početka aranžmana, te im vratiti sav uplaćeni iznos aranžmana. Green planet  zadržava pravo promjene dana ili sata putovanja zbog promjene reda letenja ili zbog nastupanja nepredviđenih okolnosti, pravo promjene smjera putovanja ukoliko se promijene uvjeti za putovanje (promijenjen red letenje, sigurnosna situacija u određenoj zemlji, elementarne nepogode ili druge situacije na koje Green planet  ne može utjecati) i to bez naknade štete, a prema važećim propisima u domaćem i međunarodnom prometu. Green planet  ne preuzima odgovornost za promjene radi nepredviđenih okolnosti i više sile u toku putovanja. U tom slučaju može osigurati usluge s obzirom na danu situaciju. Green planet  ne odgovara za eventualne pogreške u tisku programa u sklopu brošura/kataloga kao i za pogrešne unose podataka od strane operatera na Green planet travel  web-stranicama.

6. Otkazivanje putovanja od strane putnika: Ukoliko putnik otkaže uplaćeni aranžman, Green planet  od ukupne cijene aranžmana zadržava (ako u programu nije navedeno drugačije): Europska putovanja: do 30 dana prije polaska 10% cijene aranžmana, a najmanje 100 kn, ·  29-22 dana prije polaska 30% cijene aranžmana, ·  21-15 dana prije polaska 50% cijene aranžmana, ·  14-8 dana prije polaska 80% cijene aranžmana, ·  7-0 dana prije i nakon polaska 100% cijene aranžmana. · Daleka putovanja:  do 30 dana prije polaska 25% cijene aranžmana, ·  29-15 dana prije polaska 80% cijene aranžmana, ·  14-0 dana prije polaska i nakon polaska 100 % cijene aranžmana. · Navedeni troškovi primjenjuju se i na promjene datuma polaska ili smještajnog objekta kao i na sve druge bitne promijene. Green planet  zaračunava stvarne troškove zamjene ako putnik-nosilac ugovora otkaže putovanje, a nađe drugog korisnika iste rezervacije koji zadovoljava sve uvjete za korištenje navedenog aranžmana. Ukoliko 21 dan prije polaska na put putnik nije uplatio ostatak iznosa ili osigurao neospornu naplatu aranžmana, Green planet  smatra da je putnik odustao od rezervacije, bez mogućnosti isplate uplaćene akontacije za putovanje.

7. Putni dokumenti, poštivanje propisa: Svaki putnik koje se prijavljuje za putovanje van zemlje dužan je imati važeće osobne isprave. Ako je za putovanje potrebna viza za ulazak u određenu zemlju organizator je dužan obavijestiti putnika o potrebnim dokumentima koji su potrebni za ishođenje vize. Organizator putovanja ne garantira za ishođenje i pravovaljanost vize. Putnik je dužan poštivati carinske i devizne propise. Ukoliko putnik zbog nepoštivanja propisa ne može nastaviti putovanje, sam snosi sve troškove i posljedice koje zbog toga nastanu. Ukoliko putnik za vrijeme trajanja putovanja izgubi putne dokumente ili mu budu ukradeni, dužan je na vlastiti trošak osigurati nove. Putnik je dužan brinuti se da on osobno, njegovi dokumenti i prtljaga ispune uvjete predviđene viznim, graničnim, carinskim, zdravstvenim i drugim propisima kako RH tako i zemlje u koju se putuje, pridržavati se kućnog reda u ugostiteljskim i hotelskim objektima te surađivati s predstavnikom organizatora putovanja i davateljima usluga u dobroj namjeri. U slučaju nepoštovanja navedenih obaveza putnik odgovara za načinjenu štetu, a Green planet  otklanja svaku odgovornost za takvu štetu. U tom slučaju iznos štete putnik podmiruje kod vlasnika objekata (hotela, apartmana i sl.) na recepciji. Za destinacije za koje je potrebno cijepiti se prema propisima Svjetske zdravstvene organizacije treba posjedovati potvrde i dokumente o cijepljenju. U tom slučaju treba priložiti liječničku potvrdu da je cijepljenje provedeno. Putnik je dužan prilikom polaska na putovanje predočiti dokument o putovanju turističkom pratitelju, ova stavka odnosi se samo na organizirana putovanja. U slučaju nepoštivanja neke od ovih obveza, putnik odgovara organizatoru za učinjenu štetu.

8. Paket putnog osiguranja: Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu, djelatnici agencije dužni su putniku ponuditi “paket” putnog osiguranja koji se sastoji od: zdravstvenog osiguranja za vrijeme boravka u inozemstvu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje prtljage, te osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza vrijedi samo u slučajevima: vojni poziv, bolest, smrtni slučaj u užoj obitelji i to uz obaveznu pismenu potvrdu. Potpisom ugovora putnik potvrđuje da mu je ponuđen paket putnih osiguranja. U slučaju da putnik zahtijeva navedena osiguranja, ona se mogu izravno ugovoriti kod osiguravatelja ili kod Green planet , pri čemu Green planet  sudjeluje samo kao posrednik. U slučaju aktiviranja police putnog osiguranja putnik može kontaktirati Uniqa osiguranje . Polica putnog osiguranja ne može se ugovoriti naknadno!!!

9. Zaštita osobnih podataka: Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije ugovorenih aranžmana i koristit će se za daljnju komunikaciju. Green planet  se obvezuje da osobne podatke putnika neće iznijeti iz zemlje osim u svrhu realizacije ugovorenih aranžmana. Iznimka od davanja osobnih podataka trećim osobama odnosi se na ugovaranje polica putnog osiguranja, odnosno ukoliko putnik zaključi policu osiguranja, tada će se njegovi osobni podaci proslijediti osiguravajućem društvu. Osobni podaci putnika čuvat će se u bazi podataka agencije. Putnik je suglasan da se njegovi osobni podaci mogu koristiti u svrhu marketinških akcija Green planet . Potpisom na prijavni obrazac putnik  je suglasan da dostavljene osobne podatke, Green Planet koristi za osobne svrhe organizacije putovanja i da ih čuva u svojoj arhivi.

10. Rješavanje prigovora: Putnik ima pravo prigovora zbog neispunjene ugovorene usluge. Putnik je dužan uložiti pismeni prigovor Green planet  i to u roku od 8 dana od dana završetka putovanja. Prigovori uloženi nakon isteka roka od 8 dana neće se uzeti u razmatranje. Naglašavamo da je u interesu putnika da nastupa u dobroj namjeri i iskaže volju za rješavanjem prigovora u tijeku putovanja te svoj pismeni prigovor uputi davatelju usluge na licu mjesta (recepciji, prijevozniku, ugostitelju ili turističkoj agenciji u odredištu) te od davatelja usluga zatraži pismenu potvrdu da je zaprimio prigovor. Svaki putnik / nositelj ugovora prigovor podnosi zasebno. Green planet  neće uzeti u razmatranje grupne prigovore. Green planet  je dužan  donijeti pismeni odgovor na prigovor u roku od 14 dana po primitku prigovora. Ako je potrebno radi prikupljanja informacija i provjere navoda iz prigovora, Green planet  može odgoditi rok donošenje rješenja za još 14 dana, a o čemu je dužan, u pismenom obliku, obavijestiti putnika podnosioca prigovora. Green planet  će riješiti samo one prigovore za koje putnik dostavi dokaz da je uputio pismeni prigovor davatelju usluge na licu mjesta i da se uzrok nije mogao otkloniti na licu mjesta. Ukoliko je zbog krivnje Green planet  došlo do neispunjenja programa ili dijela usluga, putnik ima pravo na naknadu u visini stvarne vrijednosti neiskorištenih usluga i ne može obuhvatiti već iskorištene usluge kao ni cjelokupni iznos aranžmana.

11. Prtljaga: Na čarterskim letovima putnik ima pravo na besplatan prijevoz do 20 kg prtljage kao i na redovnim zračnim letovima. Djeca do 2 godine nemaju pravo na besplatan prijevoz prtljage. Putniku se preporuča osiguranje prtljage kod osiguravajućeg društva. Organizator društva nije odgovoran za izgubljenu, uništenu ili ukradenu prtljagu, kao ni za krađu prtljage ili dragocjenosti u hotelu.

12. Putovanja u organizaciji drugih organizatora/turoperatora: Za svaki pojedini program primjenjuju se uvjeti odgovornog organizatora koji je naveden za to putovanje. Svi programi u kojima Green planet  nastupa kao posrednik, Green planet  ne odgovara za provedbu putovanja odnosno turističkih aranžmana kojima nije odgovorni organizator već samo posreduje u prodaji. Svi turistički aranžmani koje Green planet  zastupa kao posrednik posebno su označeni, a što će biti vidljivo na ugovoru o putovanju. U tom slučaju primjenjuju se opći uvjeti navedenog odgovornog organizatora putovanja. Potpisivanjem ugovora ugovaratelj/putnik u cijelosti prihvaća program i uvjete putovanja.

13. Nadležnost suda: Stranke se obvezuju da će moguće sporne slučajeve riješiti sporazumno. U slučaju spora nadležan je sud u Osijeku, primjenjuje se hrvatsko pravo.

14. Završne odredbe: Opći uvjeti i uputstva o putovanju su sastavni dio ugovora kojeg ugovaretelj/putnik sklapa sa Green planet  odnosno ovlaštenom turističkom agencijom u kojoj se prijavio za putovanje u organizaciji Green planet .

Ovo izdanje uvjeta putovanja stupa na snagu 08. lipnja 2016. godine.

Dokumenti

 


 

Green Planet Travel – turistička agencija

OIB: 6655774863
Sjedište: Š. Petefija 206b, Osijek, Hrvatska
ŽR: Raiffeisen BANK
IBAN: HR9124840081105420411

Odgovorna osoba: Vlatko Kalapoš

Temeljni kapital: 20 000, 00 kn (uplaćen u cijelosti)
ID-kod: HR-AB-31-080727887

 


 

Mobitel: +385 91 333 9999

E-mail: info@gptravel.eu

Imate pitanja?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • splash
 • explore
Istražite više!
Pregledajte sve destinacije!