• NEPAL TOUR – čudesno turističko putovanje

 • alt

Nepal-Himalaya Tour

PREDIVNO PUTOVANJE PODNO VRHA SVIJETA! 

Kathmandu, Pokhara, obronci Himalaja, izlasci sunca, predivni hramovi, jezera, Nacionalni park (slonovi, krokodili, tigrovi), Australian Base Camp, Tibetansko izbjegličko selo… TOP putovanje ispunjeno doživljajima.. Već preko 50 grupa u 10 godina svjedoči ovom predivnom putovanju.

Obilazimo mjesta u koja turisti nemaju pravo pristupa ( budistički samostani), susret sa svetim ljudima, živa božica Kumari…hotel u samom centru Kathmandua ( Tamel), doživljaj ” obiteljskog” putovanja…

 

2.299,00 €
(17.322,00 kn)
broj dana
15 dana
broj dana
 • 20.10-03.11.2024 - još 7 mjesta
 • 19.3-2.4.2025- počele su prijave
Zanima Vas? KONTAKTIRAJTE NAS

Plan putovanja

1. DAN
Okupljanje grupe u zračnoj luci ” Dr. Franjo Tuđman u Zagrebu, 3 sata prije leta.   Obavljanje carinskih formalnosti i let za Dohu ( ili Dubai), ovisno o avio kompaniji.

2. DAN
Transfer na let Kathmandu. Dolazak u Kathmandu. Transfer u TALEJU BOUTIQUE  HOTEL  (Thamel-centar grada). Raspremanje, odmor i  popodnevna šetnja gradom, upoznavanje sa domaćinima i uživanje. Odlazak u vrtni restoran i uživanje u nepalskim tradicionalnim jelima i druženje. Noćenje.

3. DAN
Nakon doručka cjelodnevno razgledavanje Kathmandu doline sa svim znamenitostima i hramovima.  ( obilazimo sve znamenitosti grada: 8 destinacija u pratnji stručnog vodiča sa svim ulaznicama- hram majmuna, Pashupatti tempel-hindu hram na svetoj rijeci gdje prisustvujemo ceremoniji spaljivanja mrtvih te susret sa Saduima-svetim ljudima Himalaya, posjet život božici Kumari, Patan Durban-kraljevski grad, Buda tempel itd… Povratak u hotel i predvečernjim satima te fakultativan obilazak centra grada uz mogućnost kupovine odjeće i obuće potrebne za naredne dane. Noćenje u hotelu.

4. DAN
Nakon doručka polazak za Nacionalni park Chitwan. ( vožnja traje cca 4-5 sati).  Smještaj, koktel dobrodošlice i upoznavanje sa programom. Ručak. U pratnji prirodoslovnog stručnjaka obilazak etničkih sela u Nacionalnom parku i šetnja prirodom. Po povratku iz obilaska uživanje uz rijeku krokodila u zalasku sunca.  Nakon večere odlazak na kulturni program. Chitwan- nacionalni park je najveći nacionalni park u Nepalu i nalazi se na samoj granici sa Indijom. Smještaj je u resortu   u dvokrevetnim kućama u samoj blizini džugle. Restor posjeduje bazen pa je po želji moguće kupanje.

5. DAN
Rano jutarnje buđenje i  vožnja čamcima po rijeci Rapti, rijeci krokodila. Putem gledamo ptice, životinje i buđenje džungle. Iz čamaca izlazimo duboko u džungli i  hodamo kroz nju promatrajući svu njezinu ljepotu. Vraćamo se do kampa slonova  gdje uživamo u njihovoj blizini. Povratak u lodge i  ručak. Odmah nakon ručka polazak na jeep safari u trajanju od cca 4 sata gdje ulazimo duboko u džuglu i promatramo sve životnje na koje nailazimo. Moguće je vidjeti nosoroge, majmune, krokodile, medvjede, slonove a ako imamo sreće i tigra. Obilazimo mjesta gdje se zadržavaju životnje, čak ponekad skrećemo i sa puta što predstavlja pravu avanturu. Predvečer povratak u selo i uživanje u zalasku sunca uz rijeku krokodila. Navečer povratak u lodge, večera i noćenje.

6. DAN
Rano buđenje i odlazak na gledanje ptica. Za one koji žele  organiziramo rano jutarnje jahanje na slonovima gdje u svitanje moguće vidjeti puno divljih žiovotinja.  Doručak. Nakon doručka polazak za Pokharu, najljepši grad u Nepalu podno Annapurne. Dolazak u hotel ( Christal Pallace)  u ranim poslijepodnevnim satima. Smještaj, odmor i šetnja uz jezero, uživanje u Himalajskoj kavi, čajevima. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

7. DAN
Nakon doručka polazak prema Kade ( 1 sat vožnje) odakle krećemo na lagani trekking prema Australian Base Campu ( cca 4 sata hodanja sa pauzama) te uživanje u predivnim pogledima na Himalayu. Druženje sa djecom u selima na koja nailazimo putem te dolazak u kamp. Smještaj u kućice ( dvokrevetne) te ručak na predivnom proplanku podno Annapurne. Popodne odmor, uživanje i druženje te večera. Nakon večere logorska vatra. Noćenje

8. DAN
Rano jutarnje buđenje ( oko 5) te uživanje u izlasku sunca na Himalayama. Ovaj pogled predstavlja pravu čaroliju. Nakon doručka hodanje do obližnjih sela i vidikovaca i cijeli dan uživanje u planini i pogledima. Za one željne visina i trekkinga uspon za vidikovac 31oom, dok ostatak grupe uživa u obližnjem selu.  Ručak i večera u baznom logoru.  Navečer druženje uz vatru i noćenje.

9. DAN
Nakon doručka lagani polazak nazad kroz predivne predjele i uživanje u svakom trenutku. Hodanje cca 3 sata do glavne ceste gdje nas čeka prijevoz. Transfer do hotela u Pokhari gdje imamo odmor, tuširanje i odlazak za zajednički ručak u restoran pored jezera. Slobodno poslijepodne za kupovinu, odmor i šetnju. Zajedničko druženje u vrtu hotela i noćenje.

10. DAN
Nakon doručka cjelodnevni  obilazak Pokhare. Prvo obilazimo poznato hinduističko svetište gdje sudjelujemo u ceremoniji posvećivanja hrane i obilasku svetih mjesta. Zatim idemo na obilazak duboke podzemne Himalajske  rijeke Seti, i nakon toga hodamo po jednom od najvećih visećih mostova gdje vješamo molitvene zastavice. Zatim obilazimo muzej GURKHI- najpoznatijih vojnika na svijetu. Nakon pauze za kavu, posjećujemo budistički manastir gdje uživamo u meditaciji i molitvi uz prisustvo budističkih svećenika i druženje sa djecom.Ovo predstavlja nezaboravno iskustvo. Nakon toga odlazimo u međunarodni muzej planina gdje ljubitelji planinarstva mogu vidjeti sve vezano za osvajanje planinskih vrhova Himalaja i pogledati vrlo zanimljiv film. Nakon toga odlazimo u budistički izbjeglički kamp gdje se mogu kupiti suveniri i družiti se sa izbjeglicama sa Tibeta. Povratak u hotel i slobodno vrijeme. Noćenje.

11. DAN
Slobodan dan u Pokhari za slobodne aktivnosti ( paragliding, rafting, let helikopterom…) ili vožnja čamcem po jezeru i uživanje u kupovini. Predvečer odlazak na Budha stupu, najviši budistički hram na svijetu odakle seže predivan pogled na jezero i Himalaju. Povratak u hotel i noćenje.

12. DAN
Nakon doručka polazak za Kathmandu. Cjelodnevna vožnja uz obilazak visećih mostova i uživanje u prirodi. Dolazak u Kathmandu u predvečernjim satima u naš hotel, šetnja ( preporuka masaža),   slobodno vrijeme i noćenje.

13. DAN
Doručak. Slobodan dan u Kathmanduu, kupovina, uživanje, druženje. Po dogovoru mogućnost odlaska u jedan od budističkih hramova u planini ( fakultativno).

14. DAN
Nakon doručka, odmor i spremanje za povratak. Lagani ručak i polazak u zračnu luku, obavljanje formalnosti i čekanje leta za Dohu ( Dubai).

15. DAN 

Let za Zagreb, te dolazak u Zagreb u ranim popodnevnim satima. Završetak našega putovanja.

* MOGUĆNOST PROMJENE itinerera za trekere: Mardi Himal trek umjesto Australian Base kampa ( 5 dana)…uz nadoplatu 200 eura po osobi ( zbog dozvola, vodiča itd..).

U cijenu je uračunato:

 • Povratne avio karte (sa svim troškovima)
 • Sva noćenja u Nepalu sa doručkom – dvokrevetne sobe na svim lokacijama
 • Svi obroci u Nacionalnom parku i na trekkingu
 • Svi transferi i prijevozi
 • Trodnevni boravak u Nacionalnom parku sa svim sadržajima – program u nastavku ponude
 • Trodnevni trekking u Australian Base Camp, boravak, smještaj i svi obroci
 • Sve ulaznice, porezi, takse i dozvole za penjanje
 • Vodiči i pratitelji grupe

U cijenu nije uračunato:

 • Visa za Nepal (30  USD) – vadi se u zračnoj luci Kathmandu po dolasku
 • Obroci koji nisu uključeni u program
 • Svi osobni troškovi
 • Napojnice su obvezne u ovom dijelu svijeta: 100  EUR za cijelo putovanje (vodiči, vozači, nosači, ulaznice…)
 • Putno i zdravstveno osiguranje (moguće ga je ugovoriti u Green Planet Travel agenciji)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu 150 eur za cijelo putovanje

 

Uvjeti putovanja

GREEN PLANET d.o.o. turistička agencija, sjedište: Š. Petefija 206b, OSIJEK, OIB: 66557748633 , MB: 2423898, ID-kod:HR-AB-31-080727887

1. Sadržaj aranžmana
Organizator putovanja Green planet d.o.o. (u daljnjem tekstu Green planet ) jamči provedbu programa prema planu i programu aranžmana koji on organizira i koji ste primili. Sadržaj aranžmana organizator će ostvariti u potpunosti osim u slučaju izuzetnih okolnosti (rat, nemiri, štrajkovi, terorističke akcije, sanitarni poremećaji, elementarne nepogode, intervencije nadležnih vlasti i sl koje su izvan mogućnosti utjecaja Green Planet travel). Aranžmani agencije sadržavaju smještaj, boravak i logistiku u egzotičnim zemljama svijeta, te svi putnici moraju prihvatiti specifičnosti određene destinacije, zakone zemlje u kojoj borave,  moguće promjene programa i itinerera u slučaju opravdanih okolnosti, te se agencija odriče bilo kakve odgovornosti za prigovore usmjerene na specifične okolnosti navedene destinacije, njihov način komunikacije i kulturoloških razlika, u odnosu na Europske. Za boravak na destinacijama u regiji ( BiH, Makedonija…) vrijedi program putovanja istaknut na stranici.

2. Rezervacije i plaćanje
Prijave za putovanje primaju se u agenciji Green planet ( putem prijave za put0vanje poslane mailom) . Prilikom prijave, za daleka putovanja , putnik uplaćuje  20% cijene aranžmana (ukoliko u programu nije navedeno drugačije), te ostatak iznosa uplaćuje se jednake mjesečne rate, a zadnja rata  najkasnije 21 dan prije početka putovanja ili se osigurava dokumentacija za nespornu naplatu ukupne cijene do ugovorenog roka plaćanja, osim za jednodnevne izlete kada je plaćanje isključivo jednokratno. Za individualne rezervacije kao i za sve rezervacije “na upit” (kada za pojedini aranžman u trenutku prijave putnika za određeno putovanje nema mjesta ali ih je Green planet u mogućnosti osigurati dodatno). U slučaju uplaćenog i potvrđenog aranžmana, svaka promjena datuma i korisnika putovanja plaća se prema važećim cjenicima usluga i pravilima kompanija. Za destinacije u regiji ( Np Sutjeska, Makedonija, Baranja) putnik kod prijave uplaćuje polovicu iznosa, a drugu polovicu tjedan dana prije putovanja .

3. Sadržaj i cijena aranžmana
Sadržaj aranžmana, odnosno cijena aranžmana uključuje sve što je organizator putovanja naveo u programu putovanja osim fakultativnih izleta koji nisu uključeni u cijenu aranžmana. Navedene cijene u cjeniku i programima vrijede za plaćanje gotovinom ( na žiro račun). Ove se usluge trebaju zatražiti prilikom prijave i doplaćuju se na cijenu aranžmana. Fakultativne i posebne usluge koje putnik zatraži tijekom trajanja putovanja plaćaju se turističkom pratitelju ili predstavniku organizatora putovanja u valuti zemlje u kojoj se usluga pruža. Cijene aranžmana objavljene su u eurima , a izračunate su prema cijenama usluga u referentnim valutama po prodajnom tečaju poslovne banke organizatora putovanja na određeni dan. Green planet može, najkasnije 20 dana prije početka putovanja, zahtijevati povećanje ugovorene cijene ako je nakon sklapanja ugovora došlo do promjene valutnih tečajeva ili do promjene u tarifama prijevoznika ili hotelijera, uključujući povećanje troškova goriva ili povećanje pristojbi i to isključivo u pismenom obliku. Putnik se obvezuje prihvatiti povećanje ugovorene cijene do 10%. Ukoliko dođe do povećanja ugovorene cijene u iznosu većem od 10% putnik ima pravo odustati od aranžmana, s tim da je to dužan pismenim putem priopćiti Green planet u roku od 2 dana od primljene obavijesti. U slučaju odustanka od aranžmana putnik nema pravo na nadoknadu štete. Ako putnik svoj odustanak ne dostavi Green planet u pismenom obliku i u navedenom roku, smatra se da je suglasan s promjenom cijene.

4. Kategorizacija i opis usluga
Ponuđeni smještajni objekti, restorani, prijevozna sredstva i dr. opisani su prema službenoj kategorizaciji u vrijeme izdavanja programa i podložni su nadzoru mjesnih turističkih organizacija. Kategorizacije nisu iste u različitim destinacijama i stoga nisu usporedive, stoga organizator nije odgovoran ako dođe do promjene kategorizacije. Putovanja agencije Green planet travel su većinom u egzotične destinacije te svi putnici prihvaćaju lokalne običaje, komunikaciju, hranu i specifičan način ophođenja prema gostima.

5. Otkazivanje putovanja od strane Green Planet Travela ili promjena programa
Ako nastupe izvanredne okolnosti koje se ne mogu predvidjeti, izbjeći ili ukloniti organizator putovanja ima pravo izmijeniti program. Smještaj koji je ugovoren može se zamijeniti samo sa smještajem u objektu iste ili više kategorije. Ukoliko se ne prijavi potreban broj putnika predviđen za određeni aranžman organizator može također otkazati aranžman. Organizator putovanja dužan je obavijestiti putnike o otkazu putovanja najmanje 5 dana prije početka aranžmana, te im vratiti sav uplaćeni iznos aranžmana. Green planet zadržava pravo promjene dana ili sata putovanja zbog promjene reda letenja ili zbog nastupanja nepredviđenih okolnosti, pravo promjene smjera putovanja ukoliko se promijene uvjeti za putovanje (promijenjen red letenje, sigurnosna situacija u određenoj zemlji, elementarne nepogode ili druge situacije na koje Green planet ne može utjecati) i to bez naknade štete, a prema važećim propisima u domaćem i međunarodnom prometu. Green planet ne preuzima odgovornost za promjene radi nepredviđenih okolnosti i više sile u toku putovanja. U tom slučaju može osigurati usluge s obzirom na danu situaciju. Green planet ne odgovara za eventualne pogreške u tisku programa u sklopu brošura/kataloga kao i za pogrešne unose podataka od strane operatera na Green planet travel web-stranicama.

U  slučaju nemogućnosti realizacije putovanja zbog „više sile“ (elementarne nepogodne, epidemije, ratnog stanja itd.) agencija ne snosi nikakvu odgovornost.( putnici su dužni zaključiti policu osiguranja)

6. Otkazivanje putovanja od strane putnika
Ukoliko putnik otkaže uplaćeni aranžman, Green planet od ukupne cijene aranžmana zadržava (ako u programu nije navedeno drugačije): Europska putovanja: do 30 dana prije polaska 10% cijene aranžmana, a najmanje 20 eura  · 29-22 dana prije polaska 30% cijene aranžmana, · 21-15 dana prije polaska 50% cijene aranžmana, · 14-8 dana prije polaska 80% cijene aranžmana, · 7-0 dana prije i nakon polaska 100% cijene aranžmana. · Daleka putovanja: do 45 dana prije polaska 25% cijene ukupnog  aranžmana, · 45-30 dana prije polaska 60% cijene ukupnog  aranžmana, · 30-0 dana prije polaska i nakon polaska 100 % cijene ukupnog  aranžmana. Za putovanje u zemlje regije ( BiH, Makedonija, Hrvatska..) putnik može otkazati putovanje iz opravdanog razloga, a sa agencijom dogovara iznos povrata. Ukoliko je izvršena rezervacija smještaja, putnik snosi cijenu rezervacije, najmanje 30 % cijene od cijene aranžmana.  Navedeni troškovi primjenjuju se i na promjene datuma polaska ili smještajnog objekta kao i na sve druge bitne promijene. Green planet zaračunava stvarne troškove zamjene ako putnik-nosilac ugovora otkaže putovanje, a nađe drugog korisnika iste rezervacije koji zadovoljava sve uvjete za korištenje navedenog aranžmana. Ukoliko 21 dan prije polaska na put putnik nije uplatio ostatak iznosa ili osigurao neospornu naplatu aranžmana, Green planet smatra da je putnik odustao od rezervacije, bez mogućnosti isplate uplaćene akontacije za putovanje. Ukoliko je agencija kupila avio karte ( pojedinačno) bez mogućnosti otkazivanja iste, agencija u slučaju otkaza putovanja u bilo kojem roku, ima pravo zadržati sredstva uplaćenih u iznosu kupljenih avio karata i uplate rezervacije za putnike.

Putnicima se sugerira da prilikom prijave na putovanje ( sve destinacije) naprave policu osiguranja sa klauzulom OTKAZA u opravdanim slučajevima, te na taj način ako ispune uvjete otkaza dobivaju 90 % uplaćenog iznosa od osiguravajućeg društva.

7. Putni dokumenti, poštivanje propisa
Svaki putnik koje se prijavljuje za putovanje van zemlje dužan je imati važeće osobne isprave. Ako je za putovanje potrebna viza za ulazak u određenu zemlju organizator je dužan obavijestiti putnika o potrebnim dokumentima koji su potrebni za ishođenje vize. Organizator putovanja ne garantira za ishođenje i pravovaljanost vize. Putnik je dužan poštivati carinske i devizne propise. Ukoliko putnik zbog nepoštivanja propisa ne može nastaviti putovanje, sam snosi sve troškove i posljedice koje zbog toga nastanu. Ukoliko putnik za vrijeme trajanja putovanja izgubi putne dokumente ili mu budu ukradeni, dužan je na vlastiti trošak osigurati nove. Putnik je dužan brinuti se da on osobno, njegovi dokumenti i prtljaga ispune uvjete predviđene viznim, graničnim, carinskim, zdravstvenim i drugim propisima kako RH tako i zemlje u koju se putuje, pridržavati se kućnog reda u ugostiteljskim i hotelskim objektima te surađivati s predstavnikom organizatora putovanja i davateljima usluga u dobroj namjeri. U slučaju nepoštovanja navedenih obaveza putnik odgovara za načinjenu štetu, a Green planet otklanja svaku odgovornost za takvu štetu. U tom slučaju iznos štete putnik podmiruje kod vlasnika objekata (hotela, apartmana i sl.) na recepciji. Za destinacije za koje je potrebno cijepiti se prema propisima Svjetske zdravstvene organizacije treba posjedovati potvrde i dokumente o cijepljenju. U tom slučaju treba priložiti liječničku potvrdu da je cijepljenje provedeno. Putnik je dužan prilikom polaska na putovanje predočiti dokument o putovanju turističkom pratitelju, ova stavka odnosi se samo na organizirana putovanja. U slučaju nepoštivanja neke od ovih obveza, putnik odgovara organizatoru za učinjenu štetu.

* Obzirom na COVID situaciju, svim putnicima se preporučuje cijepljenje i posjedovanje COVID PUTOVNICE. U slučaju neposjedovanja COVID  PUTOVNICE obavezno je PCR  testiranje u polasku i pri povratku o vlastitom trošku. U slučaju da rezultati PCR testa budu pozitivni agencija ne snosi odgovornost za neodlazak putnika na destinaciju ili odlazak u karantenu po povratku i putnici ga plaćaju o vlastitom trošku. 

U slučaju zakonske promjene uvjeta ulaska u određenu zemlju vezano za COVID epidemiju, agencija Green planet travel se odriče bilo kakve odgovornosti.

8. Paket putnog osiguranja
Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu, djelatnici agencije dužni su putniku ponuditi “paket” putnog osiguranja koji se sastoji od: zdravstvenog osiguranja za vrijeme boravka u inozemstvu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje prtljage, te osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza vrijedi samo u slučajevima: vojni poziv, bolest, smrtni slučaj u užoj obitelji i to uz obaveznu pismenu potvrdu. Potpisom ugovora putnik potvrđuje da mu je ponuđen paket putnih osiguranja. U slučaju da putnik zahtijeva navedena osiguranja, ona se mogu izravno ugovoriti kod osiguravatelja ili kod Green planet , pri čemu Green planet sudjeluje samo kao posrednik. U slučaju aktiviranja police putnog osiguranja putnik može kontaktirati Uniqa osiguranje . Polica putnog osiguranja ne može se ugovoriti naknadno!!!

9. Zaštita osobnih podataka
Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije ugovorenih aranžmana i koristit će se za daljnju komunikaciju. Green planet se obvezuje da osobne podatke putnika neće iznijeti iz zemlje osim u svrhu realizacije ugovorenih aranžmana. Iznimka od davanja osobnih podataka trećim osobama odnosi se na ugovaranje polica putnog osiguranja, odnosno ukoliko putnik zaključi policu osiguranja, tada će se njegovi osobni podaci proslijediti osiguravajućem društvu. Osobni podaci putnika čuvat će se u bazi podataka agencije. Putnik je suglasan da se njegovi osobni podaci mogu koristiti u svrhu marketinških akcija Green planet . Potpisom na prijavni obrazac putnik je suglasan da dostavljene osobne podatke, Green Planet koristi za osobne svrhe organizacije putovanja i da ih čuva u svojoj arhivi.

10. Rješavanje prigovora
Putnik ima pravo prigovora zbog neispunjene ugovorene usluge. Putnik je dužan uložiti pismeni prigovor Green planet i to u roku od 8 dana od dana završetka putovanja. Prigovori uloženi nakon isteka roka od 8 dana neće se uzeti u razmatranje. Naglašavamo da je u interesu putnika da nastupa u dobroj namjeri i iskaže volju za rješavanjem prigovora u tijeku putovanja te svoj pismeni prigovor uputi davatelju usluge na licu mjesta (recepciji, prijevozniku, ugostitelju ili turističkoj agenciji u odredištu) te od davatelja usluga zatraži pismenu potvrdu da je zaprimio prigovor. Svaki putnik / nositelj ugovora prigovor podnosi zasebno. Green planet neće uzeti u razmatranje grupne prigovore. Green planet je dužan donijeti pismeni odgovor na prigovor u roku od 14 dana po primitku prigovora. Ako je potrebno radi prikupljanja informacija i provjere navoda iz prigovora, Green planet može odgoditi rok donošenje rješenja za još 14 dana, a o čemu je dužan, u pismenom obliku, obavijestiti putnika podnosioca prigovora. Green planet će riješiti samo one prigovore za koje putnik dostavi dokaz da je uputio pismeni prigovor davatelju usluge na licu mjesta i da se uzrok nije mogao otkloniti na licu mjesta. Ukoliko je zbog krivnje Green planet došlo do neispunjenja programa ili dijela usluga, putnik ima pravo na naknadu u visini stvarne vrijednosti neiskorištenih usluga i ne može obuhvatiti već iskorištene usluge kao ni cjelokupni iznos aranžmana.

11. Prtljaga
Na čarterskim letovima putnik ima pravo na besplatan prijevoz do 20 kg prtljage kao i na redovnim zračnim letovima. Djeca do 2 godine nemaju pravo na besplatan prijevoz prtljage. Putniku se preporuča osiguranje prtljage kod osiguravajućeg društva. Organizator društva nije odgovoran za izgubljenu, uništenu ili ukradenu prtljagu, kao ni za krađu prtljage ili dragocjenosti u hotelu.

12. Putovanja u organizaciji drugih organizatora/turoperatora
Za svaki pojedini program primjenjuju se uvjeti odgovornog organizatora koji je naveden za to putovanje. Svi programi u kojima Green planet nastupa kao posrednik, Green planet ne odgovara za provedbu putovanja odnosno turističkih aranžmana kojima nije odgovorni organizator već samo posreduje u prodaji. Svi turistički aranžmani koje Green planet zastupa kao posrednik posebno su označeni, a što će biti vidljivo na ugovoru o putovanju. U tom slučaju primjenjuju se opći uvjeti navedenog odgovornog organizatora putovanja. Potpisivanjem ugovora ugovaratelj/putnik u cijelosti prihvaća program i uvjete putovanja.

13. Nadležnost suda
Stranke se obvezuju da će moguće sporne slučajeve riješiti sporazumno. U slučaju spora nadležan je sud u Osijeku, primjenjuje se hrvatsko pravo.

14. Završne odredbe
Opći uvjeti i uputstva o putovanju su sastavni dio ugovora kojeg ugovaratelj/putnik sklapa sa Green planet odnosno ovlaštenom turističkom agencijom u kojoj se prijavio za putovanje u organizaciji Green planet . Ovo izdanje uvjeta putovanja stupa na snagu 08. lipnja 2016. godine.

Dokumenti

 


 

Green Planet Travel – turistička agencija

OIB: 6655774863
Sjedište: Š. Petefija 206b, Osijek, Hrvatska
ŽR: Raiffeisen BANK
IBAN: HR9124840081105420411

Odgovorna osoba: Vlatko Kalapoš

Temeljni kapital: 20 000, 00 kn (uplaćen u cijelosti)
ID-kod: HR-AB-31-080727887

 


 

Mobitel: +385 91 333 9999

E-mail: info@gptravel.eu

Imate pitanja?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • splash
 • explore
Istražite više!
Pregledajte sve destinacije!