• Mauricijus – uživanje na rajskom otoku – “all inclusive” program

 • alt

Mauricijus - uživanje na rajskom otoku

MAURICIJUS – rajski otok, kako ga zove većina putnika koji tamo borave, otok je u jugozapadnom Indijskom oceanu, oko 900 km istočno od Madagaskara.  Prvo je bio britanska zatim franscuska kolonija, a od 1968. je samostalna republika. Mark Twain izjavio je da je Bog prvo stvorio Mauricijus, a zatim prema njemu raj… Toliko je bio oduševljen otokom!

Većina turista su francuzi, amerikanci, talijani, njemci – raj za turizam i ljubitelje ekskluzivnih putovanja, jer ovdje je sve zeleno, rajski, čudesno…Mješavina Afrike i Indije po kulturi stanovništva, a po uređenju vidi se utjecaj Francuske i Britanije (svi na otoku govore francuski jezik kao i većina turista). U programu obilazimo sve najljepše destinacije (sve je uključeno u cijenu) kao i vožnja gliserom na „otok jelena“ gdje imamo kupanje i vodene aktivnosti te izlet katamaranom i plivanje s delfinima (s ručkom na brodu). Prva grupa 2. – 13. 3. 2024. doživjeti će i Mahashivaratri festival, najveći hindu festival na svijetu.

2.780,00 €
(20.946,00 kn)
broj dana
13 dana
broj dana
 • termini na upit
Zanima Vas? KONTAKTIRAJTE NAS

Plan putovanja

1. DAN: Okupljanje putnika te polazak na let za Mauricijus.

2. DAN: Dolazak u zračnu luku Plaisance Airport -Mauritius-  gdje nas dočekuju naši domaćini koji će sve dane biti s nama i pružiti nam nezaboravno iskustvo upoznavanja ovog zaista „rajskog otoka“. Na putu do hotela vidjeti ćemo predivnu građevinu „Djevica Marija“ odakle seže pogled na cijeli grad Port Louise. Nakon toga transfer u hotel Le Palmiste resort & spa  ili sličan  (cca 1 sat  sati vožnje). Smještaj u hotelu, odmor, šetnja uz more i druženje. Obilazak plaža i lokalnog mjesta predstavlja poseban doživljaj jer je sve šareno i prepuno zelenila. Večera u hotelu (švedski stol), noćenje.

3. DAN: Nakon bogatog doručka (buffet) u hotelu odlazak na predivne izlete na sveto jezero gdje se nalaze hindu samostani, hramovi, svećenik koji će nas posvetiti, obilazak velikih statua Šive i šetnja do predivnog vidikovca odakle seže pogled sve do mora. Zatim obilazimo klanac Crne rijeke te čudesan fenomen: zemlja u 7 boja te predivan vodopad. Vozimo se kroz otok – džunglu prepunu majmuna, palmi i egzotičnog drveća. Na ručak stajemo u lokalni restoran gdje većina stranih turista jede omiljeni chapati s povrćem ili piletinom te nakon toga posjet predivnoj tvornici ruma gdje imamo vođeni obilazak pogona, plantaža šećera i degustaciju više vrsta ruma, a naravno i mogućnost kupovine u predivnoj prodajnoj galeriji. Nakon aktivnog dana povratak u hotel, odmor uz bazen ili na plaži te slobodno vrijeme. Večera u hotelu i nakon večere šetnja uz plažu, druženje, paljenje svijeća i uživanje u pogledu na ocean. Noćenje.

4. DAN: Nakon doručka polazak na cjelodnevni izlet katamaranom, plivanja s delfinima, roštilj na brodu, kupanje i uživanje. Povratak u predvečernjim satima i slobodno vrijeme za druženje, šetnju i ostale aktivnosti. Večera u hotelu, noćenje.

5. DAN: Nakon doručka u našem hotelu polazak u drevni hram Ganesha – predivan park prepun hramova na vodi gdje možete sudjelovati u obredu Shiva Lingham posvete. Šetnja parkom (rajskim vrtom) i uživanje. Nakon toga idemo na gledanje visokih morskih valova, na Poste La Fayette te obilazimo poznatu crkvu u Grand Bayu. Nakon ovoga užitka vraćamo se u hotel na slobodne aktivnosti, kupanje u bazenu, sunčanje, druženje, šetnja uz obalu, večera, noćenje.

6. DAN: Nakon doručka krećemo u razledanje plantaže čajeva i posjećujemo tvornicu čaja Bois Cherie gdje imamo degustaciju i mogućnost kupovine mnogih vrsta čajeva. Zatim posjećujemo park krokodila u kojem imamo priliku vidjeti sve krokodilske vrste na ovom otoku i oko njega, Gris Gris uzburkano more te posjet proizvodnji Rhum Vanilla St. Aubin i plantažama vanilije. Povratak u hotel, slobodno vrijeme za kupanje, odmor i druženje, večera i  noćenje.

7. DAN: Nakon doručka krećemo u daljnji obilazak rajskog otoka. Prvo posjećujemo veličanstveni Botanički vrt prepun endemskih vrsta drveća, cvijeća, biljaka… Šetnja kroz ovaj vrt zaista stvara osjećaj kao da šećemo rajskim vrtom. U toj šetnji gledamo divovske kornjače, srne, jelene, neobične ptice… Nakon dvosatne šetnje botaničkim vrtom odlazimo u najstariju kultnu tvornicu šećera na Mauricijusu. Mauricijus ima najbolji šećer na svijetu i proizvodi se u mnogo okusa i tipova. Obilazi se cijela tvornica uz video i filmsku prezentaciju, degustaciju i mogućnost kupovine svih vrsta šećera kakvoga vjerovatno nikada niste probali – ovaj izlet zove se avantura šećera. Nakon obilaska tvornice odlazimo u najveći i najljepši hindu hram Kaylasson, gdje sudjelujemo u pudji (svetoj misi – obredu posvete). Nakon obilaska hrama vraćamo se u hotelu na odmor, šetnju i druženje te večeru i noćenje.

8. DAN: Nakon doručka krećemo u avanturu u Marine parka (Blue Bay) – predivne plaže, šetnja, mogućnost plivanja i ronjenja (gledanja riba i koralja)… Nakon uživanja u i oko vode idemo na razgledanje kratera ugaslog vulkana od kojega je i nastao otok. Šetnja oko kratera, čaj i voće. Povratak u hotel, kupanje, sunčanje i druženje, večera i  noćenje.

9. DAN: PORT LOUISE – cjelodnevno razgledanje grada: Citadela – tvrđava oko grada s koje su se britanci branili od mogućih napada na otok, obilazak centra grada s mnoštvom trgovina, raznih proizvoda te odlazak na veliku gradsku tržnicu prepuni voća i povrća (mango, ananas, lichi, banane… egzotično voće i povrće). Tržnica je prepuna suvenira, domaćih proizvoda, vanilije i ostalih delicija. Nakon tržnice odlazimo u muzej gdje ćemo vidjeti sve životnje koje žive na otoku, a poseban dio muzeja posvećen je ptici DODO, jedinstvenoj vrsti koja je živjela jedino na Mauriciju i na žalost je istrijebljena. Nakon muzeja odlazimo u predivnu luku CAUDAN gdje je mnoštvo luksuznih trgovina, restorana, šetnice… Kava u marini sa pogledom na jahte pruža nezaboravan doživljaj. Nakon cjelodnevnog obilaska grada povratak u hotel i slobodno vrijeme, večera i noćenje.

10. DAN: Nakon doručka odlazimo u luku odakle s gliserom putujemo na otok jelena, gdje boravimo cijeli dan – kupanje, vodene aktivnosti, druženje, ručak u prirodi… Povratak u predvečernjim satima u hotel, večera i noćenje.

11.DAN. Cijeli dan odmor kupanje, sunčanje, druženje, doručak i večera u hotelu i slobodno vrijeme za aktivnosti po želji.

 

12. DAN: Nakon doručka slobodno vrijeme za kupanje, odmor, uživanje i druženje sve do polaska u zračnu luku odakle imamo početak povratka.

13 . DAN: Prema redu letenja dolazak u Zagreb i završetak našega putovanja.

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • povrtane avio karte (sa svim davanjima)
 • svi transferi na putu (privatni prijevoz na otoku za vrijeme cijeloga putovanja)
 • pratitelj grupe od strane agencije i naša domaćica Rita koja će nas pratiti na cijelom putu i upoznati sa svim znamenitostima i informacijama o otoku
 • smještaj u kvalitetnom hotelu (hoteli ranga naših hotela) s doručkom i večerom (oboje švedski stol); Hotel: Le Palmiste & spa ili sličan
 • sve ulaznice i stručno vodstvo
 • svi izleti navedeni u programu
 • lagani ručak na putu, voće i voda…

Napomena: U navedenom programu ćemo prema raspoloživosti vremena i želji putnika vidjeti još neka mjesta i zanimljivosti te izlet iznenađenja.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • osobne troškove na putu
 • slobodne aktivnosti u slobodno vrijeme (biti ćete upoznati s njima po dolasku)
 • napojnice za vodiče, vozače i ostalo – 100 eura po osobi za cijelo putovanje
 • putno i zdravstveno osiguranje (obavezno), možete ga dodatno zaključiti preko agencije (Uniqa osiguranje)
 • masaže u ayurveda centru po dogovoru (popust)

Napomena: Vize nema za putovanje na Mauricijus za državljane RH (boravak do 90 dana) već je obavezno ispuniti samo medicinski obrazac i isprintati ga po polasku na put. Program je podložan promjenama u slučaju vremenskih nepogoda (zamjena programa po danima i sadržaju) ili zbog objektivnih okolnosti.

Veličina grupe: max 12 osoba.

Uvjeti putovanja

GREEN PLANET d.o.o. turistička agencija, sjedište: Š. Petefija 206b, OSIJEK, OIB: 66557748633 , MB: 2423898, ID-kod:HR-AB-31-080727887

1. Sadržaj aranžmana
Organizator putovanja Green planet d.o.o. (u daljnjem tekstu Green planet ) jamči provedbu programa prema planu i programu aranžmana koji on organizira i koji ste primili. Sadržaj aranžmana organizator će ostvariti u potpunosti osim u slučaju izuzetnih okolnosti (rat, nemiri, štrajkovi, terorističke akcije, sanitarni poremećaji, elementarne nepogode, intervencije nadležnih vlasti i sl koje su izvan mogućnosti utjecaja Green Planet travel). Aranžmani agencije sadržavaju smještaj, boravak i logistiku u egzotičnim zemljama svijeta, te svi putnici moraju prihvatiti specifičnosti određene destinacije, zakone zemlje u kojoj borave,  moguće promjene programa i itinerera u slučaju opravdanih okolnosti, te se agencija odriče bilo kakve odgovornosti za prigovore usmjerene na specifične okolnosti navedene destinacije, njihov način komunikacije i kulturoloških razlika, u odnosu na Europske. Za boravak na destinacijama u regiji ( BiH, Makedonija…) vrijedi program putovanja istaknut na stranici.

2. Rezervacije i plaćanje
Prijave za putovanje primaju se u agenciji Green planet ( putem prijave za put0vanje poslane mailom) . Prilikom prijave, za daleka putovanja , putnik uplaćuje  20% cijene aranžmana (ukoliko u programu nije navedeno drugačije), te ostatak iznosa uplaćuje se jednake mjesečne rate, a zadnja rata  najkasnije 21 dan prije početka putovanja ili se osigurava dokumentacija za nespornu naplatu ukupne cijene do ugovorenog roka plaćanja, osim za jednodnevne izlete kada je plaćanje isključivo jednokratno. Za individualne rezervacije kao i za sve rezervacije “na upit” (kada za pojedini aranžman u trenutku prijave putnika za određeno putovanje nema mjesta ali ih je Green planet u mogućnosti osigurati dodatno). U slučaju uplaćenog i potvrđenog aranžmana, svaka promjena datuma i korisnika putovanja plaća se prema važećim cjenicima usluga i pravilima kompanija. Za destinacije u regiji ( Np Sutjeska, Makedonija, Baranja) putnik kod prijave uplaćuje polovicu iznosa, a drugu polovicu tjedan dana prije putovanja .

3. Sadržaj i cijena aranžmana
Sadržaj aranžmana, odnosno cijena aranžmana uključuje sve što je organizator putovanja naveo u programu putovanja osim fakultativnih izleta koji nisu uključeni u cijenu aranžmana. Navedene cijene u cjeniku i programima vrijede za plaćanje gotovinom ( na žiro račun). Ove se usluge trebaju zatražiti prilikom prijave i doplaćuju se na cijenu aranžmana. Fakultativne i posebne usluge koje putnik zatraži tijekom trajanja putovanja plaćaju se turističkom pratitelju ili predstavniku organizatora putovanja u valuti zemlje u kojoj se usluga pruža. Cijene aranžmana objavljene su u eurima , a izračunate su prema cijenama usluga u referentnim valutama po prodajnom tečaju poslovne banke organizatora putovanja na određeni dan. Green planet može, najkasnije 20 dana prije početka putovanja, zahtijevati povećanje ugovorene cijene ako je nakon sklapanja ugovora došlo do promjene valutnih tečajeva ili do promjene u tarifama prijevoznika ili hotelijera, uključujući povećanje troškova goriva ili povećanje pristojbi i to isključivo u pismenom obliku. Putnik se obvezuje prihvatiti povećanje ugovorene cijene do 10%. Ukoliko dođe do povećanja ugovorene cijene u iznosu većem od 10% putnik ima pravo odustati od aranžmana, s tim da je to dužan pismenim putem priopćiti Green planet u roku od 2 dana od primljene obavijesti. U slučaju odustanka od aranžmana putnik nema pravo na nadoknadu štete. Ako putnik svoj odustanak ne dostavi Green planet u pismenom obliku i u navedenom roku, smatra se da je suglasan s promjenom cijene.

4. Kategorizacija i opis usluga
Ponuđeni smještajni objekti, restorani, prijevozna sredstva i dr. opisani su prema službenoj kategorizaciji u vrijeme izdavanja programa i podložni su nadzoru mjesnih turističkih organizacija. Kategorizacije nisu iste u različitim destinacijama i stoga nisu usporedive, stoga organizator nije odgovoran ako dođe do promjene kategorizacije. Putovanja agencije Green planet travel su većinom u egzotične destinacije te svi putnici prihvaćaju lokalne običaje, komunikaciju, hranu i specifičan način ophođenja prema gostima.

5. Otkazivanje putovanja od strane Green Planet Travela ili promjena programa
Ako nastupe izvanredne okolnosti koje se ne mogu predvidjeti, izbjeći ili ukloniti organizator putovanja ima pravo izmijeniti program. Smještaj koji je ugovoren može se zamijeniti samo sa smještajem u objektu iste ili više kategorije. Ukoliko se ne prijavi potreban broj putnika predviđen za određeni aranžman organizator može također otkazati aranžman. Organizator putovanja dužan je obavijestiti putnike o otkazu putovanja najmanje 5 dana prije početka aranžmana, te im vratiti sav uplaćeni iznos aranžmana. Green planet zadržava pravo promjene dana ili sata putovanja zbog promjene reda letenja ili zbog nastupanja nepredviđenih okolnosti, pravo promjene smjera putovanja ukoliko se promijene uvjeti za putovanje (promijenjen red letenje, sigurnosna situacija u određenoj zemlji, elementarne nepogode ili druge situacije na koje Green planet ne može utjecati) i to bez naknade štete, a prema važećim propisima u domaćem i međunarodnom prometu. Green planet ne preuzima odgovornost za promjene radi nepredviđenih okolnosti i više sile u toku putovanja. U tom slučaju može osigurati usluge s obzirom na danu situaciju. Green planet ne odgovara za eventualne pogreške u tisku programa u sklopu brošura/kataloga kao i za pogrešne unose podataka od strane operatera na Green planet travel web-stranicama.

U  slučaju nemogućnosti realizacije putovanja zbog „više sile“ (elementarne nepogodne, epidemije, ratnog stanja itd.) agencija ne snosi nikakvu odgovornost.( putnici su dužni zaključiti policu osiguranja)

6. Otkazivanje putovanja od strane putnika
Ukoliko putnik otkaže uplaćeni aranžman, Green planet od ukupne cijene aranžmana zadržava (ako u programu nije navedeno drugačije): Europska putovanja: do 30 dana prije polaska 10% cijene aranžmana, a najmanje 20 eura  · 29-22 dana prije polaska 30% cijene aranžmana, · 21-15 dana prije polaska 50% cijene aranžmana, · 14-8 dana prije polaska 80% cijene aranžmana, · 7-0 dana prije i nakon polaska 100% cijene aranžmana. · Daleka putovanja: do 45 dana prije polaska 25% cijene ukupnog  aranžmana, · 45-30 dana prije polaska 60% cijene ukupnog  aranžmana, · 30-0 dana prije polaska i nakon polaska 100 % cijene ukupnog  aranžmana. Za putovanje u zemlje regije ( BiH, Makedonija, Hrvatska..) putnik može otkazati putovanje iz opravdanog razloga, a sa agencijom dogovara iznos povrata. Ukoliko je izvršena rezervacija smještaja, putnik snosi cijenu rezervacije, najmanje 30 % cijene od cijene aranžmana.  Navedeni troškovi primjenjuju se i na promjene datuma polaska ili smještajnog objekta kao i na sve druge bitne promijene. Green planet zaračunava stvarne troškove zamjene ako putnik-nosilac ugovora otkaže putovanje, a nađe drugog korisnika iste rezervacije koji zadovoljava sve uvjete za korištenje navedenog aranžmana. Ukoliko 21 dan prije polaska na put putnik nije uplatio ostatak iznosa ili osigurao neospornu naplatu aranžmana, Green planet smatra da je putnik odustao od rezervacije, bez mogućnosti isplate uplaćene akontacije za putovanje. Ukoliko je agencija kupila avio karte ( pojedinačno) bez mogućnosti otkazivanja iste, agencija u slučaju otkaza putovanja u bilo kojem roku, ima pravo zadržati sredstva uplaćenih u iznosu kupljenih avio karata i uplate rezervacije za putnike.

Putnicima se sugerira da prilikom prijave na putovanje ( sve destinacije) naprave policu osiguranja sa klauzulom OTKAZA u opravdanim slučajevima, te na taj način ako ispune uvjete otkaza dobivaju 90 % uplaćenog iznosa od osiguravajućeg društva.

7. Putni dokumenti, poštivanje propisa
Svaki putnik koje se prijavljuje za putovanje van zemlje dužan je imati važeće osobne isprave. Ako je za putovanje potrebna viza za ulazak u određenu zemlju organizator je dužan obavijestiti putnika o potrebnim dokumentima koji su potrebni za ishođenje vize. Organizator putovanja ne garantira za ishođenje i pravovaljanost vize. Putnik je dužan poštivati carinske i devizne propise. Ukoliko putnik zbog nepoštivanja propisa ne može nastaviti putovanje, sam snosi sve troškove i posljedice koje zbog toga nastanu. Ukoliko putnik za vrijeme trajanja putovanja izgubi putne dokumente ili mu budu ukradeni, dužan je na vlastiti trošak osigurati nove. Putnik je dužan brinuti se da on osobno, njegovi dokumenti i prtljaga ispune uvjete predviđene viznim, graničnim, carinskim, zdravstvenim i drugim propisima kako RH tako i zemlje u koju se putuje, pridržavati se kućnog reda u ugostiteljskim i hotelskim objektima te surađivati s predstavnikom organizatora putovanja i davateljima usluga u dobroj namjeri. U slučaju nepoštovanja navedenih obaveza putnik odgovara za načinjenu štetu, a Green planet otklanja svaku odgovornost za takvu štetu. U tom slučaju iznos štete putnik podmiruje kod vlasnika objekata (hotela, apartmana i sl.) na recepciji. Za destinacije za koje je potrebno cijepiti se prema propisima Svjetske zdravstvene organizacije treba posjedovati potvrde i dokumente o cijepljenju. U tom slučaju treba priložiti liječničku potvrdu da je cijepljenje provedeno. Putnik je dužan prilikom polaska na putovanje predočiti dokument o putovanju turističkom pratitelju, ova stavka odnosi se samo na organizirana putovanja. U slučaju nepoštivanja neke od ovih obveza, putnik odgovara organizatoru za učinjenu štetu.

* Obzirom na COVID situaciju, svim putnicima se preporučuje cijepljenje i posjedovanje COVID PUTOVNICE. U slučaju neposjedovanja COVID  PUTOVNICE obavezno je PCR  testiranje u polasku i pri povratku o vlastitom trošku. U slučaju da rezultati PCR testa budu pozitivni agencija ne snosi odgovornost za neodlazak putnika na destinaciju ili odlazak u karantenu po povratku i putnici ga plaćaju o vlastitom trošku. 

U slučaju zakonske promjene uvjeta ulaska u određenu zemlju vezano za COVID epidemiju, agencija Green planet travel se odriče bilo kakve odgovornosti.

8. Paket putnog osiguranja
Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu, djelatnici agencije dužni su putniku ponuditi “paket” putnog osiguranja koji se sastoji od: zdravstvenog osiguranja za vrijeme boravka u inozemstvu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje prtljage, te osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza vrijedi samo u slučajevima: vojni poziv, bolest, smrtni slučaj u užoj obitelji i to uz obaveznu pismenu potvrdu. Potpisom ugovora putnik potvrđuje da mu je ponuđen paket putnih osiguranja. U slučaju da putnik zahtijeva navedena osiguranja, ona se mogu izravno ugovoriti kod osiguravatelja ili kod Green planet , pri čemu Green planet sudjeluje samo kao posrednik. U slučaju aktiviranja police putnog osiguranja putnik može kontaktirati Uniqa osiguranje . Polica putnog osiguranja ne može se ugovoriti naknadno!!!

9. Zaštita osobnih podataka
Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije ugovorenih aranžmana i koristit će se za daljnju komunikaciju. Green planet se obvezuje da osobne podatke putnika neće iznijeti iz zemlje osim u svrhu realizacije ugovorenih aranžmana. Iznimka od davanja osobnih podataka trećim osobama odnosi se na ugovaranje polica putnog osiguranja, odnosno ukoliko putnik zaključi policu osiguranja, tada će se njegovi osobni podaci proslijediti osiguravajućem društvu. Osobni podaci putnika čuvat će se u bazi podataka agencije. Putnik je suglasan da se njegovi osobni podaci mogu koristiti u svrhu marketinških akcija Green planet . Potpisom na prijavni obrazac putnik je suglasan da dostavljene osobne podatke, Green Planet koristi za osobne svrhe organizacije putovanja i da ih čuva u svojoj arhivi.

10. Rješavanje prigovora
Putnik ima pravo prigovora zbog neispunjene ugovorene usluge. Putnik je dužan uložiti pismeni prigovor Green planet i to u roku od 8 dana od dana završetka putovanja. Prigovori uloženi nakon isteka roka od 8 dana neće se uzeti u razmatranje. Naglašavamo da je u interesu putnika da nastupa u dobroj namjeri i iskaže volju za rješavanjem prigovora u tijeku putovanja te svoj pismeni prigovor uputi davatelju usluge na licu mjesta (recepciji, prijevozniku, ugostitelju ili turističkoj agenciji u odredištu) te od davatelja usluga zatraži pismenu potvrdu da je zaprimio prigovor. Svaki putnik / nositelj ugovora prigovor podnosi zasebno. Green planet neće uzeti u razmatranje grupne prigovore. Green planet je dužan donijeti pismeni odgovor na prigovor u roku od 14 dana po primitku prigovora. Ako je potrebno radi prikupljanja informacija i provjere navoda iz prigovora, Green planet može odgoditi rok donošenje rješenja za još 14 dana, a o čemu je dužan, u pismenom obliku, obavijestiti putnika podnosioca prigovora. Green planet će riješiti samo one prigovore za koje putnik dostavi dokaz da je uputio pismeni prigovor davatelju usluge na licu mjesta i da se uzrok nije mogao otkloniti na licu mjesta. Ukoliko je zbog krivnje Green planet došlo do neispunjenja programa ili dijela usluga, putnik ima pravo na naknadu u visini stvarne vrijednosti neiskorištenih usluga i ne može obuhvatiti već iskorištene usluge kao ni cjelokupni iznos aranžmana.

11. Prtljaga
Na čarterskim letovima putnik ima pravo na besplatan prijevoz do 20 kg prtljage kao i na redovnim zračnim letovima. Djeca do 2 godine nemaju pravo na besplatan prijevoz prtljage. Putniku se preporuča osiguranje prtljage kod osiguravajućeg društva. Organizator društva nije odgovoran za izgubljenu, uništenu ili ukradenu prtljagu, kao ni za krađu prtljage ili dragocjenosti u hotelu.

12. Putovanja u organizaciji drugih organizatora/turoperatora
Za svaki pojedini program primjenjuju se uvjeti odgovornog organizatora koji je naveden za to putovanje. Svi programi u kojima Green planet nastupa kao posrednik, Green planet ne odgovara za provedbu putovanja odnosno turističkih aranžmana kojima nije odgovorni organizator već samo posreduje u prodaji. Svi turistički aranžmani koje Green planet zastupa kao posrednik posebno su označeni, a što će biti vidljivo na ugovoru o putovanju. U tom slučaju primjenjuju se opći uvjeti navedenog odgovornog organizatora putovanja. Potpisivanjem ugovora ugovaratelj/putnik u cijelosti prihvaća program i uvjete putovanja.

13. Nadležnost suda
Stranke se obvezuju da će moguće sporne slučajeve riješiti sporazumno. U slučaju spora nadležan je sud u Osijeku, primjenjuje se hrvatsko pravo.

14. Završne odredbe
Opći uvjeti i uputstva o putovanju su sastavni dio ugovora kojeg ugovaratelj/putnik sklapa sa Green planet odnosno ovlaštenom turističkom agencijom u kojoj se prijavio za putovanje u organizaciji Green planet . Ovo izdanje uvjeta putovanja stupa na snagu 08. lipnja 2016. godine.

Dokumenti

 


 

Green Planet Travel – turistička agencija

OIB: 6655774863
Sjedište: Š. Petefija 206b, Osijek, Hrvatska
ŽR: Raiffeisen BANK
IBAN: HR9124840081105420411

Odgovorna osoba: Vlatko Kalapoš

Temeljni kapital: 20 000, 00 kn (uplaćen u cijelosti)
ID-kod: HR-AB-31-080727887

 


 

Mobitel: +385 91 333 9999

E-mail: info@gptravel.eu

Imate pitanja?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • splash
 • explore
Istražite više!
Pregledajte sve destinacije!