• Gruzija

 • alt

Gruzija

Doživite jedan sasvim drugačiji svijet sa neobičnom jedinstvenom kulturom i toplim, srdačnim i vedrim ljudima. Posjetite GRUZIJU – nevjerojatnu zemlju sa divljom prirodom, veličanstvenim planinama,  pećinama, povijesnim spomenicima i plesovima, bogatom tradicionalnom kuhinjom i vrhunskim vinima. Svi hoteli 4 *. 

8.499,00 kn
broj dana
8 dana
broj dana
 • 09.2021, termin ćemo objaviti naknadno...
Zanima Vas? KONTAKTIRAJTE NAS

Plan putovanja

1. DAN: POLAZAK IZ ZAGREBA

Polazak iz Zagrebačke zračne luke „ Dr. Franjo Tuđman“ u poslijepodnevnim satima na let za Tbilisi.

2. DAN: DOLAZAK U TBILISI

Dolazak u jutarnjim satima u zračnu luku u TBILISI –ju u kojoj nas dočekuje naš predstavnik u Gruziji. Tbilisi je glavni grad Gruzije, njezino industrijsko, prometno i kulturno središte. Transfer u hotel. Odmor, slobodno vrijeme te šetnja gradom u pratnji stručnog vodiča. Noćenje.

3. DAN: TBILISI-OBILAZAK GRADA

Nakon doručka imat ćemo obilazak grada Tbilisija. Posjetit ćemo stare Tbilisanske sumporne kupke, gruzijske pravoslavne i armenske gregorijske crkve, židovsku sinagogu, kao i tursku džamiju –grad je primjer prihvaćanja i toleriranja različitih religija. Posebno zanimljve su njegove šarene kuće i tradicionalni balkoni. Također ćemo vidjeti katedralu Tbilisi Samebe, najveću katedralu u Kavkazu; crkvu Metekhi, koja je podignuta na litici s pogledom na rijeku Mtkvari; tvrđavu Narikala, osnovanu u četvrtom stoljeću. Prošetati ćemo središtem grada i vidjeti poznatu Ulicu Shardeni, sa njezinim znamenitostima i atrakcijama –  modernim ukusno uređenim kafićima i umjetničkim galerijama. Tijekom obilaska također ćemo vidjeti crkvu Anchiskhati, najstariju crkvu u Tbilisiju koja čuva poznatu čudesnu ikonu Isusa Krista. Konačno, obilazak nas dovodi do Avenije Rustaveli, koja privlači pažnju sa svojim kozmopolitskim ugođajem te sadrži atrakcije kao što su Opera i baletno kazalište, Parlament, kazalište Rustaveli, razne galerije i kafići. Večerat ćemo u lokalnom restoranu promatrajući gruzijske narodne plesove. Povrtatak u hotel i noćenje.

4. DAN: TBILISI-ANANURI-GUDAURI–KAZBEGI

Doručak u hotelu. Danas vozimo u KAZBEGI, planinsku regiju zemlje. Na putu ćemo razgledati prekrasan dvorac Ananuri te vodeni rezervoar nevjerojatne ljepote JINVALI – savršeno plavo jezero okruženo zelenim brdašcima, idealno mjesto za grupnu fotografiju. Zaustavit ćemo se kako bi uživali u toj ljepoti te usput razgledali ponudu lokalnih ručno izrađenih tradicionalnih proizvoda – debela kvalitetna filc tkanina, različiti vezovi, ikonografske slike i dr. Dalje ćemo uživati u zapanjujućim krajolicima uz rijeku Tergi, tijekom vožnje iz GUDAURI-a do STEPANTSMINDU-a – glavnog grada regije sjeveroistočne Gruzije. Stepantsminda je dobila ime po georgijanskom pravoslavnom redovniku imenom Stephan, koji je na tom mjestu izgradio pustinju. Grad se nalazi duž obala rijeke Terek na nadmorskoj visini od 1.740 m. Grad je okružen velikim planinama sa svih strana. Najznačajnija planina regije, Mount Kazbek, nalazi se odmah zapadno od grada. Nastavljamo naše putovanje prolazeći kroz lijepe doline i šume kako bi posjetili crkvu Sv. trojstva Gergeti koja se nalazi na 2.170 m nadmorske visine. Možemo promatrati jedan od najviših glečera u Kavkazu – Mt Kazbegi (5.047m). Zatim se vraćamo u Gudauri. Noćenje.

5. DAN: GUDAURI – MTSKHETA – UPLISTSIKHE – BORJOMI

Nakon doručka u hotelu vozimo se do MTSKHETA – UNESCO-ve svjetske baštine i bivšeg glavnog grada Gruzije. Izlet uključuje posjet crkvi Jvari ili crkvi Sv. Križa – izgrađene u 6. st. i smještene na brijegu s pogledom na spajanje dviju rijeka. Sljedeća što ćemo vidjeti je Katedrala Svetitskhoveli – značenje imena je “životni stup”. Katedrala je sagrađena u 11. st. i postala je kolijevkom kršćanstva u Gruziji. Poznata kao drugi Jerusalem, zbog legende da se odjeća koju je Isus nosio na raspeću nalazi upravo ovdje, Mtskheta se nalazi pod zastitom UNESCO-a te čini ovu katedralu najvažnijim mjestom u zemlji. Tada krećemo prema GORI – grad je osnovao jedan od najvećih kraljeva Gruzije, David Builder (1089. – 1125). Posjetit ćemo Muzej Josipa Staljina, UPLISTSIKHE – “tvrđavu gospodara”, koja je drevni grad-pećina uklesan u stijenu i jedan od prvih gradova na području Gruzije. Izgrađen na visokoj stjenovitoj lijevoj obali rijeke Mtkvari, sadrži različite konstrukcije iz 2. st. pr. Kr. do kasnog srednjeg vijeka, a ističe se zbog  jedinstvene kombinacije raznih stilova i kultura. Bio je vrlo važno vjersko, političko i kulturno središte u helenističkom i kasnom antičkom razdoblju, od 4. st. pr. Kr. do 4. st. posl. Kr. Konačno biva napušten u 19. stoljeću, postavši multi-arheološki lokalitet i jedan od najznačajnijih spomenika današnje gruzijske kulture. Također su očuvani ostaci nekoliko arhitektonskih i vjerskih građevina, građenih tijekom nekoliko tisućljeća. Za vrijeme najvećeg uspona, Upliscihe je činilo više od 700 pećina i podzemnih struktura, od kojih je u današnje vrijeme ostalo pristupačno njih 150.

Nakon toga vozimo se do BORJOMIJA – naselja u jugoistočnoj Gruziji u slikovitom gorju Borjomi na rubu Nacionalnog parka Borjomi-Kharagauli. Grad je poznat po svojoj industriji mineralne vode (punjenje mineralne vode glavni je izvor prihoda za to područje), ljetnoj palači Romanov u Likani i World Wide fondu za Nacionalni park. Zbog ljekovitih svojstava ovih mineralnih izvora ovo je česta destinacija za ljude s zdravstvenim problemima. Borjomi je također dom najcjenjenijih ekološki tematskih zabavnih parkova u Kavkazu. Imat ćemo slobodno vrijeme za šetnju u parku te ćemo kušati slavnu mineralnu vodu “Borjomi” izravno iz prirodnih izvora. Noćenje u hotelu u Borjomi.

6. DAN: BORJOMI – TBILISI

Nakon doručka u hotelu u Borjomi vraćamo se u glavni grad Tbilisi. Posjetitit ćemo Etnografski muzej i prošetati obnovljenom atraktivnom avenijom Aghmashenebeli. U večernjim satima posjetit ćemo East Point Mall – vrijeme za shopping i zabavu. Večera u lokalnom restoranu. Povratak u hotel i noćenje.

7. DAN: TBILISI – TSINANDALI – SIGHNAGHI – TBILISI

Nakon doručka krećemo do KAKHETIJA – istočne regije Gruzije i kolijevke gruzijskog vina. Naša prva stanica bit će selo TSINANDALI, gdje ćemo posjetiti kuću – muzej kneza Aleksandra Chavchavadze iz 19. st. s lijepim vrtom i vinskim podrumom. Tamo ćemo također imati degustaciju vina (5 vrsta vina). Aleksandar Chavchavadze naslijedio je ovo selo od njegova oca, princa Garsevana. Obnovio je imanje, izgradio novu talijansku palaču i 1835. godine sagradio ukrasni vrt. To je mjesto gdje su Chavchavadze često zabavljali strane goste s glazbom i osobito finim vinima iz svoje vinarije. Chavchavadze je izgradio najstariju i najveću vinarija Gruzije u kojoj je kombinirao europske i višestoljetne gruzijske tradicije vina. I dalje se proizvodi visoko cijenjeni suhi bijeli Tsinandali. Gruzijske metode pravljenja vina zakopavanjem ćupa sa sokom od grožđa u zemlju su uvrštene na UNESCO listu nematerijalne svjetske baštine. Nakon toga slijedi vožnja do SIGHANGHI-je, “grada ljubavi”, u kojem ćemo imati izlet. Ovo je grad u najistočnijem dijelu Gruzije u Kakheti i administrativno središte općine Signagi. Iako je jedan od najmanjih gradova u Gruziji, popularna je turistička destinacija zbog svoje lokacije u srcu gruzijskih vinorodnih krajeva, kao i njegovih slikovitih krajolika, kućama pastelnih boja i uskih kamenih ulica. Smješten na strmom brdu, Signagi gleda na veliku Alazani dolinu, s planinama Kavkaza vidljive u daljini. Nakon izleta transfer u Tbilisi. Noćenje u hotelu.

8. DAN: ODLAZAK ZA ZAGREB

Rano ujutro polazak u zračnu luku na let za Zagreb. Dolazak u Zagreb oko podneva.

 

Cijena uključuje:

 • Prijevoz prema programu (udoban automobil / Sprinter s AC)
 • Stručnog vodiča za engleski jezik
 • 4 Noćenja u Tbilisiju u hotelu 4 * Gallery Palace ili  Astoria Palace ili sličnom na bazi 4 *
 • 1 noćenje u Gudauriu u hotelu 4 * Marco Polo, Carpe Diem, Gudauri Inn ili sličnom
 • 1 noćenja u Borjomi u hotelu  4 * Borjomi Palace ili sličnom
 • Svi doručci
 • 2 večere (spomenute u itinereru)
 • Naknade za degustaciju vina
 • Jednu bocu vode po osobi dnevno, 0,5 L
 • Ulaznice
 • Transfere do zračnih luka
 • Povratne avio karte sa svim davanjima

 

Cijena ne uključuje:

 • Alkoholna pića
 • Putno osiguranje
 • Ostale ručkove i večere (koji nisu spomenuti u itinereru)

Uvjeti putovanja

GREEN PLANET d.o.o. turistička agencija, sjedište: Š. Petefija 206b, OSIJEK, OIB: 66557748633 , MB: 2423898, ID-kod:HR-AB-31-080727887

1. Sadržaj aranžmana
Organizator putovanja Green planet d.o.o. (u daljnjem tekstu Green planet ) jamči provedbu programa prema planu i programu aranžmana koji on organizira i koji ste primili. Sadržaj aranžmana organizator će ostvariti u potpunosti osim u slučaju izuzetnih okolnosti (rat, nemiri, štrajkovi, terorističke akcije, sanitarni poremećaji, elementarne nepogode, intervencije nadležnih vlasti i sl koje su izvan mogućnosti utjecaja Green Planet travel).

2. Rezervacije i plaćanje
Prijave za putovanje primaju se u agenciji Green planet . Prilikom prijave, za potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 20% cijene aranžmana (ukoliko u programu nije navedeno drugačije), te ostatak iznosa uplaćuje se najkasnije 21 dan prije početka putovanja ili se osigurava dokumentacija za nespornu naplatu ukupne cijene do ugovorenog roka plaćanja, osim za jednodnevne izlete kada je plaćanje isključivo jednokratno. Za individualne rezervacije kao i za sve rezervacije “na upit” (kada za pojedini aranžman u trenutku prijave putnika za određeno putovanje nema mjesta ali ih je Green planet u mogućnosti osigurati dodatno). U slučaju uplaćenog i potvrđenog aranžmana, svaka promjena datuma i korisnika putovanja plaća se prema važećim cjenicima usluga i pravilima kompanija.

3. Sadržaj i cijena aranžmana
Sadržaj aranžmana, odnosno cijena aranžmana uključuje sve što je organizator putovanja naveo u programu putovanja osim fakultativnih izleta koji nisu uključeni u cijenu aranžmana. Navedene cijene u cjeniku i programima vrijede za plaćanje gotovinom. Ukoliko se stranka odluči plaćati karticom, cijena se uvećava. Ove se usluge trebaju zatražiti prilikom prijave i doplaćuju se na cijenu aranžmana. Fakultativne i posebne usluge koje putnik zatraži tijekom trajanja putovanja plaćaju se turističkom pratitelju ili predstavniku organizatora putovanja u valuti zemlje u kojoj se usluga pruža. Cijene aranžmana objavljene su u kunama, a izračunate su prema cijenama usluga u referentnim valutama po prodajnom tečaju poslovne banke organizatora putovanja na određeni dan. Green planet može, najkasnije 20 dana prije početka putovanja, zahtijevati povećanje ugovorene cijene ako je nakon sklapanja ugovora došlo do promjene valutnih tečajeva ili do promjene u tarifama prijevoznika ili hotelijera, uključujući povećanje troškova goriva ili povećanje pristojbi i to isključivo u pismenom obliku. Putnik se obvezuje prihvatiti povećanje ugovorene cijene do 10%. Ukoliko dođe do povećanja ugovorene cijene u iznosu većem od 10% putnik ima pravo odustati od aranžmana, s tim da je to dužan pismenim putem priopćiti Green planet u roku od 2 dana od primljene obavijesti. U slučaju odustanka od aranžmana putnik nema pravo na nadoknadu štete. Ako putnik svoj odustanak ne dostavi Green planet u pismenom obliku i u navedenom roku, smatra se da je suglasan s promjenom cijene.

4. Kategorizacija i opis usluga
Ponuđeni smještajni objekti, restorani, prijevozna sredstva i dr. opisani su prema službenoj kategorizaciji u vrijeme izdavanja programa i podložni su nadzoru mjesnih turističkih organizacija. Kategorizacije nisu iste u različitim destinacijama i stoga nisu usporedive, stoga organizator nije odgovoran ako dođe do promjene kategorizacije.

5. Otkazivanje putovanja od strane Green Planet Travela ili promjena programa
Ako nastupe izvanredne okolnosti koje se ne mogu predvidjeti, izbjeći ili ukloniti organizator putovanja ima pravo izmijeniti program. Smještaj koji je ugovoren može se zamijeniti samo sa smještajem u objektu iste ili više kategorije. Ukoliko se ne prijavi potreban broj putnika predviđen za određeni aranžman organizator može također otkazati aranžman. Organizator putovanja dužan je obavijestiti putnike o otkazu putovanja najmanje 5 dana prije početka aranžmana, te im vratiti sav uplaćeni iznos aranžmana. Green planet zadržava pravo promjene dana ili sata putovanja zbog promjene reda letenja ili zbog nastupanja nepredviđenih okolnosti, pravo promjene smjera putovanja ukoliko se promijene uvjeti za putovanje (promijenjen red letenje, sigurnosna situacija u određenoj zemlji, elementarne nepogode ili druge situacije na koje Green planet ne može utjecati) i to bez naknade štete, a prema važećim propisima u domaćem i međunarodnom prometu. Green planet ne preuzima odgovornost za promjene radi nepredviđenih okolnosti i više sile u toku putovanja. U tom slučaju može osigurati usluge s obzirom na danu situaciju. Green planet ne odgovara za eventualne pogreške u tisku programa u sklopu brošura/kataloga kao i za pogrešne unose podataka od strane operatera na Green planet travel web-stranicama.

U  slučaju nemogućnosti realizacije putovanja zbog „više sile“ (elementarne nepogodne, epidemije, ratnog stanja itd.) agencija ne snosi nikakvu odgovornost.

6. Otkazivanje putovanja od strane putnika
Ukoliko putnik otkaže uplaćeni aranžman, Green planet od ukupne cijene aranžmana zadržava (ako u programu nije navedeno drugačije): Europska putovanja: do 30 dana prije polaska 10% cijene aranžmana, a najmanje 100 kn, · 29-22 dana prije polaska 30% cijene aranžmana, · 21-15 dana prije polaska 50% cijene aranžmana, · 14-8 dana prije polaska 80% cijene aranžmana, · 7-0 dana prije i nakon polaska 100% cijene aranžmana. · Daleka putovanja: do 45 dana prije polaska 25% cijene aranžmana, · 45-30 dana prije polaska 60% cijene aranžmana, · 30-0 dana prije polaska i nakon polaska 100 % cijene aranžmana. · Navedeni troškovi primjenjuju se i na promjene datuma polaska ili smještajnog objekta kao i na sve druge bitne promijene. Green planet zaračunava stvarne troškove zamjene ako putnik-nosilac ugovora otkaže putovanje, a nađe drugog korisnika iste rezervacije koji zadovoljava sve uvjete za korištenje navedenog aranžmana. Ukoliko 21 dan prije polaska na put putnik nije uplatio ostatak iznosa ili osigurao neospornu naplatu aranžmana, Green planet smatra da je putnik odustao od rezervacije, bez mogućnosti isplate uplaćene akontacije za putovanje.

7. Putni dokumenti, poštivanje propisa
Svaki putnik koje se prijavljuje za putovanje van zemlje dužan je imati važeće osobne isprave. Ako je za putovanje potrebna viza za ulazak u određenu zemlju organizator je dužan obavijestiti putnika o potrebnim dokumentima koji su potrebni za ishođenje vize. Organizator putovanja ne garantira za ishođenje i pravovaljanost vize. Putnik je dužan poštivati carinske i devizne propise. Ukoliko putnik zbog nepoštivanja propisa ne može nastaviti putovanje, sam snosi sve troškove i posljedice koje zbog toga nastanu. Ukoliko putnik za vrijeme trajanja putovanja izgubi putne dokumente ili mu budu ukradeni, dužan je na vlastiti trošak osigurati nove. Putnik je dužan brinuti se da on osobno, njegovi dokumenti i prtljaga ispune uvjete predviđene viznim, graničnim, carinskim, zdravstvenim i drugim propisima kako RH tako i zemlje u koju se putuje, pridržavati se kućnog reda u ugostiteljskim i hotelskim objektima te surađivati s predstavnikom organizatora putovanja i davateljima usluga u dobroj namjeri. U slučaju nepoštovanja navedenih obaveza putnik odgovara za načinjenu štetu, a Green planet otklanja svaku odgovornost za takvu štetu. U tom slučaju iznos štete putnik podmiruje kod vlasnika objekata (hotela, apartmana i sl.) na recepciji. Za destinacije za koje je potrebno cijepiti se prema propisima Svjetske zdravstvene organizacije treba posjedovati potvrde i dokumente o cijepljenju. U tom slučaju treba priložiti liječničku potvrdu da je cijepljenje provedeno. Putnik je dužan prilikom polaska na putovanje predočiti dokument o putovanju turističkom pratitelju, ova stavka odnosi se samo na organizirana putovanja. U slučaju nepoštivanja neke od ovih obveza, putnik odgovara organizatoru za učinjenu štetu.

* Obzirom na COVID situaciju, svim putnicima se preporučuje cijepljenje i posjedovanje COVID PUTOVNICE. U slučaju neposjedovanja COVID  PUTOVNICE obavezno je PCR  testiranje u polasku i pri povratku o vlastitom trošku. U slučaju da rezultati PCR testa budu pozitivni agencija ne snosi odgovornost za neodlazak putnika na destinaciju ili odlazak u karantenu po povratku i putnici ga plaćaju o vlastitom trošku. 

U slučaju zakonske promjene uvjeta ulaska u određenu zemlju vezano za COVID epidemiju, agencija Green planet travel se odriče bilo kakve odgovornosti.

8. Paket putnog osiguranja
Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu, djelatnici agencije dužni su putniku ponuditi “paket” putnog osiguranja koji se sastoji od: zdravstvenog osiguranja za vrijeme boravka u inozemstvu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje prtljage, te osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza vrijedi samo u slučajevima: vojni poziv, bolest, smrtni slučaj u užoj obitelji i to uz obaveznu pismenu potvrdu. Potpisom ugovora putnik potvrđuje da mu je ponuđen paket putnih osiguranja. U slučaju da putnik zahtijeva navedena osiguranja, ona se mogu izravno ugovoriti kod osiguravatelja ili kod Green planet , pri čemu Green planet sudjeluje samo kao posrednik. U slučaju aktiviranja police putnog osiguranja putnik može kontaktirati Uniqa osiguranje . Polica putnog osiguranja ne može se ugovoriti naknadno!!!

9. Zaštita osobnih podataka
Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije ugovorenih aranžmana i koristit će se za daljnju komunikaciju. Green planet se obvezuje da osobne podatke putnika neće iznijeti iz zemlje osim u svrhu realizacije ugovorenih aranžmana. Iznimka od davanja osobnih podataka trećim osobama odnosi se na ugovaranje polica putnog osiguranja, odnosno ukoliko putnik zaključi policu osiguranja, tada će se njegovi osobni podaci proslijediti osiguravajućem društvu. Osobni podaci putnika čuvat će se u bazi podataka agencije. Putnik je suglasan da se njegovi osobni podaci mogu koristiti u svrhu marketinških akcija Green planet . Potpisom na prijavni obrazac putnik je suglasan da dostavljene osobne podatke, Green Planet koristi za osobne svrhe organizacije putovanja i da ih čuva u svojoj arhivi.

10. Rješavanje prigovora
Putnik ima pravo prigovora zbog neispunjene ugovorene usluge. Putnik je dužan uložiti pismeni prigovor Green planet i to u roku od 8 dana od dana završetka putovanja. Prigovori uloženi nakon isteka roka od 8 dana neće se uzeti u razmatranje. Naglašavamo da je u interesu putnika da nastupa u dobroj namjeri i iskaže volju za rješavanjem prigovora u tijeku putovanja te svoj pismeni prigovor uputi davatelju usluge na licu mjesta (recepciji, prijevozniku, ugostitelju ili turističkoj agenciji u odredištu) te od davatelja usluga zatraži pismenu potvrdu da je zaprimio prigovor. Svaki putnik / nositelj ugovora prigovor podnosi zasebno. Green planet neće uzeti u razmatranje grupne prigovore. Green planet je dužan donijeti pismeni odgovor na prigovor u roku od 14 dana po primitku prigovora. Ako je potrebno radi prikupljanja informacija i provjere navoda iz prigovora, Green planet može odgoditi rok donošenje rješenja za još 14 dana, a o čemu je dužan, u pismenom obliku, obavijestiti putnika podnosioca prigovora. Green planet će riješiti samo one prigovore za koje putnik dostavi dokaz da je uputio pismeni prigovor davatelju usluge na licu mjesta i da se uzrok nije mogao otkloniti na licu mjesta. Ukoliko je zbog krivnje Green planet došlo do neispunjenja programa ili dijela usluga, putnik ima pravo na naknadu u visini stvarne vrijednosti neiskorištenih usluga i ne može obuhvatiti već iskorištene usluge kao ni cjelokupni iznos aranžmana.

11. Prtljaga
Na čarterskim letovima putnik ima pravo na besplatan prijevoz do 20 kg prtljage kao i na redovnim zračnim letovima. Djeca do 2 godine nemaju pravo na besplatan prijevoz prtljage. Putniku se preporuča osiguranje prtljage kod osiguravajućeg društva. Organizator društva nije odgovoran za izgubljenu, uništenu ili ukradenu prtljagu, kao ni za krađu prtljage ili dragocjenosti u hotelu.

12. Putovanja u organizaciji drugih organizatora/turoperatora
Za svaki pojedini program primjenjuju se uvjeti odgovornog organizatora koji je naveden za to putovanje. Svi programi u kojima Green planet nastupa kao posrednik, Green planet ne odgovara za provedbu putovanja odnosno turističkih aranžmana kojima nije odgovorni organizator već samo posreduje u prodaji. Svi turistički aranžmani koje Green planet zastupa kao posrednik posebno su označeni, a što će biti vidljivo na ugovoru o putovanju. U tom slučaju primjenjuju se opći uvjeti navedenog odgovornog organizatora putovanja. Potpisivanjem ugovora ugovaratelj/putnik u cijelosti prihvaća program i uvjete putovanja.

13. Nadležnost suda
Stranke se obvezuju da će moguće sporne slučajeve riješiti sporazumno. U slučaju spora nadležan je sud u Osijeku, primjenjuje se hrvatsko pravo.

14. Završne odredbe
Opći uvjeti i uputstva o putovanju su sastavni dio ugovora kojeg ugovaretelj/putnik sklapa sa Green planet odnosno ovlaštenom turističkom agencijom u kojoj se prijavio za putovanje u organizaciji Green planet . Ovo izdanje uvjeta putovanja stupa na snagu 08. lipnja 2016. godine.

Dokumenti

 


 

Green Planet Travel – turistička agencija

OIB: 6655774863
Sjedište: Š. Petefija 206b, Osijek, Hrvatska
Ured u Zagrebu: Šestinski dol 99a
ŽR: Raiffeisen BANK
IBAN: HR9124840081105420411

Odgovorna osoba: Vlatko Kalapoš

Temeljni kapital: 20 000, 00 kn (uplaćen u cijelosti)
ID-kod: HR-AB-31-080727887

 


 

Mobitel: +385 91 333 9999

E-mail: info@gptravel.eu

Imate pitanja?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • splash
 • explore
Istražite više!
Pregledajte sve destinacije!